Dit is wat de klanten zeggen:

Katja heeft gedurende 7 jaar les gegeven aan de Russische school “Buratino” te Eindhoven.

Wij hebben haar leren kennen als een fijne collega, betrouwbaar, vriendelijk en professioneel, die haar zaken altijd goed organiseert en als docent een hechte band heeft opgebouwd met haar leerlingen en de ouders. Daarbij ontwikkelde ze haar eigen lesmateriaal voor kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar.

Team: Russische school Buratino

“Buratino”, Eindhoven


Katja heeft mij privé les zakelijk Russisch gegeven.

Dat was een opfris cursus omdat ik in het verleden al Russisch op school heb gehad. Er zijn eigenlijk geen geschikte leerboeken in NL voor mijn niveau. Katja ging ze voor mij speciaal in Moscow halen tijdens haar vakantie! Het was ook niet erg om het huiswerk te maken omdat de stof altijd gevarieerd en interessant qua onderwerp was en ook nuttig voor mijn werk. Katja selecteerde die ook keer op keer voor mij uit verschillende bronnen. Het was leuk om met haar als lerares te werken!

Gosia van der Kallen, Account manager

Kobefab International B.V.

Wij hebben de afgelopen jaren diverse projecten in Rusland gedaan. Hiervoor roepen wij steeds, zeer succesvol de professionele hulp van Katja in. Haar vertalingen hebben onze communicatie met Russische zakenpartners een stuk sneller en eenvoudiger gemaakt. Haar vertalingen worden als goed en duidelijk beoordeeld door onze klanten. Tevens is haar werkstijl snel en accuraat. Ook voor de toekomst zullen we op haar assistentie blijven vertrouwen. 

Johan Lukkes, Sales consultant

Lukkes Consulting B.V.

Ik en mijn man begonnen de studie Nederlandse taal met Ekaterina.

Dank aan haar, kregen we kennis van de basisregels van de Nederlandse grammatica in een comfortabele omgeving. We volgden individuele lessen.

Katja beantwoordde altijd onze vragen en zij hielp ons om de complexe momenten in de Nederlandse grammatica te begrijpen.

Nataliya en Alexander Bardakov

Fluke Europe B.V.

VWE voertuiginformatie en -documentatie heeft als exportdienstverlener veel te maken met Oost-Europese en Russische relaties. VWE heeft jarenlange ervaring met Katja Sinnema als Russische tolk en maakt naar volle tevredenheid gebruik van haar vertalingen.

B. Vestering, Manager administratieve diensten en servicepunten

VWE Groep B.V.

Het is zeer prettig en aangenaam om met Katja samen te werken, of het nou gaat om een cursusje Russisch of een tolkopdracht, Katja weet de opdrachten naar behoren uit te voeren. Wij kunnen het vertaalbureau E-Katerina, zeker aanbevelen.

Esmer Bekdamirova, Export Manager

Henkelman B.V.

Beste Katja,

Ik wil je ontzettend bedanken voor hetgeen je me geleerd hebt over de Russische taal.

De ‘1 op 1’ lessen zijn voor mij erg nuttig geweest.

Je praktische benadering heeft me geholpen om beter te kunnen communiceren met Russisch sprekende klanten.

Dit schept (zelf)vertrouwen: Ik ben nu beter in staat om met Russisch sprekende klanten een persoonlijke band op te bouwen en zaken te doen.

Ook ben ik niet meer volledig afhankelijk van een tolk ter plaatse: Directe communicatie voorkomt in mijn technische beroep veel vragen.

Ik kreeg zelf onlangs in Sint Petersburg complimenten: Эрвин. Ваше произношение очень хорошее!

Ook mag gezegd worden: Je bent een prettig persoon om mee samen te werken. Dat maakt het volgen van scholing naast mijn drukke dagelijkse werkzaamheden een stuk plezieriger.

Tot snel, want ook ik ben nooit uitgeleerd!

С уважением,

Erwin Sommen, Directeur

SOMMEN Automatisering + Elektrotechniek B.V.